Vzpomínka na touhu

Vzpomínka na touhu

Anotace: :(

Našlapuji lehce, mechem tvého citu
otupěle zblblý, bez lesku a břitu,
jak soutěskou zločinu, kde je cítit tíže
uzavřený ve stínu, kde svobodou jsou mříže.

V očích se mi zrcadlí, modlitební prosby
proč jsme sobě propadli, sami mezi hvozdy
osud bývá neměnný, jen nás taktně vede
o rozum nás připraví a do lásky nás svede.

Marně s city živořím, přáním mým jsi ty
nelze smutek porazit, stejně jak city
a tak tu marně bloudím, hledající směr
život náhle nudí, čekám na záběr.

Smutně se mi žije, bez tvého úsměvu
jenom s těžkým srdcem dívám se na ženu
nenacházím ostrov, kým jsi byla ty
snad jsi stále šťastná jako před léty.
Autor Ďábel sám, 25.04.2018
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, Romana Šamanka Ladyloba, grázlík, Iva Husárková, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... o tom touha je ...

02.05.2018 11:29:02 | Marcella

Touha je motorem života...dokud ji máš, žiješ a když ne, tak uvadáš až zhasneš.

02.05.2018 13:49:57 | Ďábel sám

snad ...

29.04.2018 07:27:52 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí