S díky

S díky

Anotace: :)

Zůstáváš jak jedna z mála
zůstáváš jak staletý strom
vždycky jsi ochotna dávat
nade mnou lítáš jak dron.

Stále jsi v dobré náladě
což se o mě říct nedá
chtěl bych být jako ty naladěn
impuls co ze dna mě zvedá.

Chtěl bych ti proto děkovat
od probuzení až do noci
vždycky mě dokážeš hecovat
netoužíš po slávě, moci.

Tak ještě jednou moc děkuji
snad vrátím ti cos mi dala
a slavnostně ti slibuji
už nikdy nebudeš sama.
Autor Ďábel sám, 04.05.2018
Přečteno 365x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, grázlík, Anděl, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

04.05.2018 12:22:08 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí