Malé pozdravení

Malé pozdravení

Anotace: :)

Chtěl jsem Tě jenom pozdravit
políbit tvář a pohladit rameno
chtěl bych v Tvé náruči nalézt klid
zacelit vše, co bylo dřív zničeno.

Přitul se ke mně jako já k Tobě
andělská křídla nás ochrání
najdeme něco co máme v sobě
co ten náš smutek odstraní.

Podej mi ruku a stiskni ji pevně
je tady pro Tebe kdy budeš chtít
možná to teď není tak zjevné
nesnaž se vše hned pochopit.

Zahleď se pro jednou do svého nitra
všechno z něj tryská a pramení
ta naše láska také zde vznikla
následuj srdce a znamení.
Autor Ďábel sám, 08.05.2018
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, grázlík, Romana Šamanka Ladyloba, Aiury, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí