Snění

Snění

Anotace: :)

Protáhnu sny klíčovou dírkou
jen tvojí nahotu chtěl bych spatřit
zapálíš svíci krbovou sirkou
budem si navzájem ve snění patřit.

Stíny jak obrazy na zdi se tvoří
chvíli se hýbou pak zkamení
vidím jak krásnou pánbůh Tě stvořil
snažím se dát Ti znamení.

Pomalu uléháš pod baldachýn bílý
vlasy se rozprostřou na polštář
podobna květu v zahradě bylin
monstrance vložena na oltář.

Deku si přitáhneš až po ramena
otočíš bok a vystrčíš tvář
hladká a voňavá, žádoucí žena
obrázek madony, čarovná zář.

Je to jen sen pod duchnou noci
království tajných nadějí
ráno se probudím, cítím ten pocit,
že Tě snad opravdu miluji.
Autor Ďábel sám, 12.05.2018
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí