zmatek

zmatek

Anotace: ch jo...

Tma padla a každý usína,
já jsem přepadlá,ale bdím,
nad Tebou přemýšlím...
Kde v myšlenkách mích ses vzal,
když neměl bys tam být?
Kde srdce mé Tě vzhlédlo,
když jsi něco zakázaného?
Jinou miluješ a já jiného...

Jsem jak dva vlaky co setkat se nemají,
tak proč mé smysly tvou vůni znají?
Jsi člověk co nad vodou mě drží
a můj život vždy pak radostně běží.
Poraď prosím i s tímto problémem...
Autor noklarax, 22.02.2007
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí