Voní láskou (májová)

Voní láskou (májová)

***

Kráčet směle ranní rosou
chodníček malovat nohou bosou
 kopretinou hladit kadeře tvé 

ku zvonečku obracet oči své


Kroky jdou a jdou
nivou dýchající,rozlehlou


Hledám,hledáš hlemýždě
v kopretinové trávě ukryl se 
sečou krásu,vůni v lukáh 

by seno se zrodilo v rukách


Kroky jdou a jdou
nivou dýchající,rozlehlou

Hle, domeček hlemýždí
a v něm člověk  sladce spí
bez starostí, bez myšlenek
srdce otevřené změně


Kráčí spolu ranní rosou
chodníček malují si nohou bosou
Kopretinou hladí kadeře tvé
k tobě obrátil oči své

***

Autor Šípková Růženka, 24.05.2018
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: ARNOKULT, Jort, Amonasr, Iva Husárková, Frr, život je pes
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí