Některým místům se stýská

Některým místům se stýská

Anotace: ...

Smaragdové očí polární záře

za jeho póly zornic

spouští pletence provazů  

šimraje mě šesterečně na některých místech těla

bylo mi slavně

jako bych napsala

Harryho Pottera

 

jenže pak to se mnou trhlo

  když

 kolibříci začali brnkat na kladívka v uších  

ostatním se stýská

ostatním se stýská  

 

je to víc než jsem chtěla?

 

Autor Marcella, 24.05.2018
Přečteno 433x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Šípková Růženka, enigman, Avola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ostatním se stýská
ostatním se stýská

je to víc než jsem chtěla?
To je pěkný závěr.

30.05.2018 22:16:37 | ARNOKULT

vždy je lepší dosáhnout něčeho co je víc než chceme...

24.05.2018 11:54:29 | enigman

... za jedna ...
... díky ...

24.05.2018 11:55:10 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí