Ano i Ne

Ano i Ne

***

Kde si v poli
při roklině
potkala se
ta dvě slova
Ano i Ne
Ne i Ano
Hádají se
hádají se
ve své válce
boje mají
Kdy zvítězí Ano
kdy zase Ne


Kde si v lese
na mýtině
ruku v ruce
ta dvě slova
Ano i Ne
Ne i Ano
Povídají
povídají
ve své pravdě
jasno mají
Kdy říct Ano
kdy říct Ne


Kde si v louce
ve výšině
láska s láskou
ta dvě slova
Ano i Ne
Ne i Ano
Laskají se
laskají se
ve svém srdci
už klid mají
Spolu Ano
spolu i Ne

***

Autor Šípková Růženka, 13.06.2018
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: grázlík, Jort, Pavlina, Amonasr, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Růženko milá.....krásné.**ST**

13.06.2018 07:47:54 | Anděl

Děkuji Andělko

13.06.2018 08:00:12 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí