Ráno krutější večera

Ráno krutější večera

Anotace: .

Poslední dobou rána

trochu dřou

smrdí má ranní káva

ptáci světu lžou

poledne dlouze prudí

s večerem

podporujem se v pití

než zemře další den

 

Ve snech tě pořád vídám

proto chodím spát

v noci tě stále líbám

smím se s tebou smát

ráno mne slunce budí

nechce pro mě stát

proč tvoje srdce studí

chtěl bych, lásko, znát

 

Poslední dobou zívám

zábavou

včerejší větry hlídám

mraky zůstanou

zlomený múzy volaj

po štěstí

andělé strážní chlastaj

slzy neřesti

Autor Kent Noklieny, 15.06.2018
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí