Úsměv na tváři maluješ mi něžně

Úsměv na tváři maluješ mi něžně

Anotace: je to pro všechny moje lásenky:*miluju váš lidišky:*

Láska vmalovala Tě do každé věci,
andělé existují,tak přeci.

Vítr rozsévá Tvůj smích kolem mě,
jsi vevnitř i vně.

Za ruku mě držíš,když cesta se zúží,
hladíš mě po vlasech,když strach kolem krouží.

Z oblázků stavíš mi zámky,
jen pro mě navštěvuješ se štěstím krámky.

Kapesník Tvou rukou slzy mi vždy setře,
jsi tu jen,co smutek se vetře.

Úsměv na tváři maluješ mi něžně,
nejde Tě mít rád,tak běžně.
Autor Haydée, 22.02.2007
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj hodnotila si mou básničku a jsem ti moc vděčná...
Jsem ráda, že mě někdo chápe...
mimochodem četla jsem tvé básničky a moc se mi líbí...

27.02.2007 21:38:00 | Arleen.D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí