Dvojka

Dvojka

Anotace: .. ...

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

Našli nás ležet pod stromem
zasypáni kůrou
kde tráva neroste
ohraničeni kamennou tváří prostranství..

motýli?

hned vedle laviček vlakového nádraží
kdes kdysi vězel o trochu dál
na rohu pošty v zeleni
i v časech vran i havraních strážců v korunách
tam i nedaleko poesie stříbrných bříz
i okrasných vod i vítající nehybnosti tvůrce tratí
v proudu lidí
než své cesty rozptýlí

možná tu zašlou dvojku někdo ztratil
možná ji dostal od pekla a tak ji zahodil

ty jsi ji našel
přijal i když se neleskla

ta téměř černá labuť čekala tu stejně jak ty čekáš
že kovovost srdce půjde vyleštit vězením
a později tolik ujetých vlaků
tolik nádraží
s irskou kávou
a přemýšlení o životu...
Autor J's .., 18.06.2018
Přečteno 387x
Tipy 14
Poslední tipující: Niky88, Jort, Philogyny1, jitoush, Romana Šamanka Ladyloba, bogen, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) rada tě zase čtu

18.06.2018 16:29:12 | Romana Šamanka Ladyloba

to už by se dalo tak nějak tušit za ta léta..děkuji...

23.06.2018 10:26:52 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí