Procitnutí (semisonet)

Procitnutí (semisonet)

Anotace: Semisonet inspirovaný skutečnými událostmi...

Je jaro

Je květen

Je teď celkem přesně

5:35 ráno

 

Červánky se mění

V bílé mramorové kumuly

Měsíc ještě visí na nebi

Ale kvapem bledne

 

Bledne závistí

Neboť celou noc

Sledoval nás dva

Autor SiristenGraydu, 19.06.2018
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí