Barva

Barva

Anotace: Barva tvé tváře....

Barva

Modrá, barva moře,
černá je zase plná bolesti a hoře.
Červená je barva slasti,
která láká lidi do pastí.

Růžová má nádech erotický,
hnědá má tón mírně pesimistický.
Zelená je barva trávy,
tahle barva k neřestem svádí.

Všechny barvy ti moc sluší,
jen jedna tvoji krásu ruší.
Je to barva bílá,
ta o sílu tě obírá.

Tvá tvář je bílá jako sníh,
jak bych ji mohl obarvit?
Snad když mi polibek dáš,
tak aspoň trochu zčervenáš.
Autor Desktop_men, 22.02.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jak je tam ta růžová a hnědá, tak to slovesu už podtuhé neopakuj, je to tak tajemnější, jen si to zkus říct. Nicméně, dobré to je.

22.02.2007 17:46:00 | svacinka.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí