Bezuzdné útroby fantazie

Bezuzdné útroby fantazie

Anotace: ...

Žádostivost ohlídává

žízeň podsvětí

chatrnou vůlí vozataje

její pěstěná dychtivost drze olizuje

invazi zvířecích soust

táhnoucích se z těla ven

naprosto obnaženě

A

 věrolomná extáze

 odchází smířlivě si schrupnout

do růžku skřípavé postele

 

Autor Marcella, 21.06.2018
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Jort, grázlík, Ruda Štola, Šípková Růženka, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí