Přes mrtvoly

Přes mrtvoly

Anotace: ...

Stojaté myšlenky nabzučené v úle

slepené křídly bezvěrců

hromadí se jako haraburdí malomyslnosti

do pravděpodobnosti ticha

které slyšíš jen ozvěnou

když teče proud krve

z ran umírajících včel

neprotáhneš tělo

šlahouny křižáckých sítí

  co houpají se v oknech každé plástve

a nevěští nic dobrého

pro uzdravení

Autor Marcella, 21.06.2018
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Anděl, grázlík, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marcello....famózní!*ST*

22.06.2018 08:14:30 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí