A jsou boží!

A jsou boží!

Anotace: může se jeden/jedna zamilovat do částí sebe sama?


26.06.2018
Mandala - Země má Země

Země má země

Moje prsa
Moje prsa
Moje prsa


Cítím jak silně buší tvé srdce ve mně
Cítím jak silně buší mé srdce ve mně

Moje prsa
Moje prsa
Moje prsa

Můj dar
Jsou tady
a pro mne

Tohle uvědomění
Potřebuje tolik dosytit

Mám za úkol
Meditovat na prsa
alespoň 21 dní

Tohle uvědomení
A tolik střípků z mé mozaiky
vidím „Aha!“ jinak

Moje prsa
Moje prsa
Moje prsa

Tak dlouho
jakoby nebyly moje

Moje prsa
prsa pro mne
Moje energie
energie pro mne
Moje výživa
výživa pro mne

Oživují
Zacelují
Uzemňují

Jsou

Najednou
neoscilují
mezi potřebou
se ukrýt
nebo
rádoby drsně
provokovat

Najednou
Má prsa prostě jsou

Moje prsa

Už je vidím
Už je vnímám
Už je cítím

Můj radar

Prostě
Moje prsa prosté

Moje
Prsa

Ummm

A jsou boží!

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 26.06.2018
Přečteno 528x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lobi, tohle je šílenost"), jenže..ať chci nebo ne, čas od času s tebou hopsám... :)a taky se mi líbí tvá cesta...

28.06.2018 16:04:02 | maryshka008

Jsem jednoduchý muž - vidím prsa, dávám ST.

27.06.2018 19:29:28 | Lucid Alien Jeer

S obdivem posílám tip tvému prsatému dílku :-)

27.06.2018 07:21:35 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí