V žilách

V žilách

Anotace: ...

V bezpečí náruče

samotu plašit

nedat si ublížit

 

s volnými rázy křídel

letět vysoko

hvězdy dirigovat

 

útoky nepřátel

 odrazit lásko

silou zdí tvých

udržet opevnění

 

tasit meč

 tančit po jejich hrdlech

Paso doble

 

srdci sundat helmici

rozepnout ho uprostřed

a vroucně líbat

jeho bití

 

…………………………………………

budeme se rvát

po zbytek života

aby se nám neválela krev líně v žilách

 

Autor Marcella, 28.06.2018
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Amonasr, jitoush, Frr, Jort, Šípková Růženka, Jin&Jang, Akyš, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rvát se po zbytek života-zdá se mi dost trefný a pravdivý výraz...

10.07.2018 10:27:26 | JSJ

...aby řádně klokotala.......a pumpovala lásku k srdci a od srdce......
.......a z plných plic si "zařvat"......žijůůůůůůůůů.......Ji./úsměv/

28.06.2018 20:49:32 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí