Rozjímání po ránu

Rozjímání po ránu

Anotace: :)

Bosou nohou v rose
po posečené trávě
ochutnávám nosem
a zanechávám v hlavě.

Pozorujíc slunce
co z horizontu vstává
jak osvětluje kopce
a živost rozehrává.

Teplo ze Tvých dlaní
jsou jak ranní vzpruha
na těle mě hladí
a v dáli roste duha.

Sametově jemné
je Tvé krásné tělo
přitul se víc ke mně
líbám Tvoje čelo.

Uložím Tě do hedvábí
jemnost k jemnosti
touha zas nás svádí
ke hrám neřesti.

Utop svoje obavy
do mé lásky k Tobě
zde na břehu Vltavy
a v téhle divné době.

Není mnoho chvil
kdy můžem býti spolu
vzdáleni stovky mil
sami uprostřed stolu.

...a tak si to vychutnávám
možná je to naposled
když s Tebou ráno vstávám
s hudbou ptáků na doslech.
Autor Ďábel sám, 05.07.2018
Přečteno 394x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frr, bogen, Anděl, zdenka, Iva Husárková, Kapka, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože..to je krásný!!!!!!!!! moc krásný! buď prosím eroticky něžný ďáble!!!!
*ST*

05.07.2018 14:35:57 | Anděl

Já ani jiný být neumím. :)

06.07.2018 07:01:33 | Ďábel sám

Moc hezké...

05.07.2018 09:11:25 | Kapka

Moc hezké vstávání...:)

05.07.2018 08:13:45 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí