Střelená

Střelená

Anotace: Střelená Střelená šípem Amora.... příště miř ty zmetku výš pokud se budeš chtít trefit tam kam...

Střelená

Střelená šípem Amora....
příště miř ty zmetku výš
pokud se budeš chtít trefit
tam kam máš
jinak opět uvidíš
střepy které způsobíš
ranou přesně mířenou
opět klečet budu na kolenou
a prosit hada z Ráje
o jablko poznání
teď snad víš a chápeš
-tak táhni ke všem čertům
neklečím neprosím o tvůj šíp
jen nevím jestli mi vyplníš
můj sen a přání tajné
o milování pod hvězdami
kdy moje oči hledají Velký vůz
já z rukou svých pouštím bílou holubici
ať letí
letí
dál
výš
a až doletí
doufám že se neschová
vrátí se zpět
tam kam má
Amore ty zmetku
jdu si dát spíš něco k snědku
já vím-
před tebou se nikdo neschová
Autor život je pes, 06.07.2018
Přečteno 439x
Tipy 14
Poslední tipující: Eru Alonnar, knihomolka, JSJ, Jort, Anděl, Frr, Kapka, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

J000000000000000!!!!!! Perfektní! strašně se mi líbí! v oblíbených!!!!!!!**ST**

07.07.2018 07:28:11 | Anděl

tak děkuju udělalo mi to velkou radost :)

07.07.2018 19:27:07 | život je pes

to neschová ....
a marně visí podkova
těsně pod srdečním svalem
stejně příjde šíp naplněný žalem


krasosmutné psaní

07.07.2018 00:26:11 | klaun

díky moc ale život je opravdu někdy pes :)

07.07.2018 19:25:48 | život je pes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí