Zapomínám

Zapomínám

Anotace: nebo se o to snažím...

Jak zapomenout na tebe mám?
Řekni mi poraď, mi cokoli udělám!
Chci se znovu smát,
přece mě nezničí, že mě nemáš rád.

Trpěla jsem moc a nechci už více
od slz mám mokré líce.
Jak usedavě pláču a vzpomínám,
ale tím si dveře do budoucnosti zavírám.

Ale já chci jít dál...
Autor Kariš, 22.02.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí