Slova v očích skrytá

Slova v očích skrytá

Anotace: ... nevykřičíš ...

Až zase tisknout

budeš si mě v náručí

ucítíš vůni chvění 
  touhu blízko volat 
 

pak podívej se mi do očí

 ve kterých nenajdeš strach

 neodřeknu ti horlivost
t
ělo ohnu v pase
a přitáhnu se k tob
ě
v
čisté lásce
okrášlena korunou tvých pohled
ů

veď mě výš
od stupn
ě k stupni
abych tvé milování poznávala

 

pomalu ponoř se mi do klína
roztaj ve mn
ě
abych pít mohla z tvého dna

pak tichoulince pošeptej mi
miluji t
ě lásko

Autor Marcella, 12.07.2018
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Dreamy, Amonasr, Frr, Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už to vidím...
něžné porno!

13.07.2018 01:35:15 | analfagot

náročnost života poznám v jednom dechu,
bez chyb se nedá žít
toužíš po rozkvětu, bez lží
Neb pouhý krok nás dělí, a to od pátku do pondělí.
Víc z života můžeš mít, jen stačí , oči otevřít

12.07.2018 14:24:03 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí