Zadkolícá

Zadkolícá

Anotace: ...

Zadkolícá matka

stojí v uniformách generálů

vleze krutě do milování  

pod naší peřinou  

a ty poslušný vojín jdeš


bitvu vyhrává s tvojí šarží

 

 já tě opouštím   

 

je silná a přitom se třese

tvého milování

 

 

bude tě to bolet lásko

do smrti

že jsem se přikryla

sama pod peřinou

Autor Marcella, 12.07.2018
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Jort, Anděl, Amonasr, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marcello.....moc se mi líbí!*ST*

13.07.2018 13:30:36 | Anděl

jen aby!...

13.07.2018 01:33:39 | analfagot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí