Tak jsem si to vysnila

Tak jsem si to vysnila

Anotace: ...

Jak střemhlavá střela

kolmo dolů

pustíš svůj pád

na mou hladinku

 

tolik se těšíš dolů

 

  zachytím tě ve svých sítích

ještě než vybouchne tvá chuť

a budu si s tebou hrát

 

jsi má múza

jsi mé trápení

jsi smích

jsi pláč

 

jen ústa si namaluji

abych byla bez chyby

pak zhasneme se do tmy

milováním

Autor Marcella, 13.07.2018
Přečteno 329x
Tipy 13
Poslední tipující: JSJ, piťura, Kapka, Básník Karel, Jort, Amonasr, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

netřeba si do tmy ústa malovat..stejně budou záhy patrně "okroužkována"
hi hi ST* :-D***

13.07.2018 16:52:52 | Frr

... máš recht ...

13.07.2018 20:04:43 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí