Navždy

Navždy

Anotace: .

Když sny,touhy,přeludy přestaly se zdát,
nedával smysl slova dál psát.
Odjité dny,myšlenky pochyby dnes se vrací..
Běl papíru pod perem se ztrácí.
Tolik slov ztratilo se v nebi,vpilo v zemi..
Tolik co odnesla řeka,do vzduchu malovala bláznova ruka.
Jsou pryč..zbylo jen říct- "pryč navždy"
Kolik je v těchto slovech pravdy?
Autor bucephalos, 26.07.2018
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí! Je ....něžná...**ST**

27.07.2018 07:44:53 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí