Píseň letní lásky

Píseň letní lásky

Anotace: ...

Dotýkám se hvězd, něhou

když stojím pod oblohou

co otáčí se o několik stupňů

jiným směrem, než ta Tvá.

 

Přála bych nám 

víc než jedno léto

splývání bok po boku

se dnem i nocí

uvnitř i vně nás.

 

Ale i když věřím

v každou molekulu této

na nebi vykreslené lásky

nemyslím, že je v naší moci

jít proti vlastnímu osudu.

 

A tak místo "navěky, věků"

přeji nám tolik krásy

ke sdílení, kolik jen

naše letní srdce unesou.

Autor Denael, 03.08.2018
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí