Spojení

Spojení

Anotace: Absolutno...

Byla jsem
Jsem
A vždy budu

V každém mém nádechu a výdechu
Se nachází má touha
Blíž a blíž
Výš a výš

Není kam spěchat
Když je věčné plynutí jistotou
Ty jsi můj odraz
Mé zrcadlo
Můj nejlepší přítel
Můj milenec
I můj král

Stále po tobě toužím
Se stejnou silou jako poprvé
Nikdy na tebe nezapomenu
Prostě to není možné

Když usínám
Modlím se za sen o tobě
Přinesl jsi mi vše co jsem kdy potřebovala
Vše co jsem chtěla
Vše po čem mé srdce duše mysl tělo i duch zatoužily

Není větší lásky
Nikdy tu nebylo silnější spojení
Ty

My
Absolutno

Střetnutí nevyhnutelných protikladů
Spojení dvou nádherných milujících duší
Vždy když myslím na tebe
Mé nitro se probouzí
Mé vědomí se plně soustředí i na ten nejméně podstatný detail existence

Dal jsi mi to nejvzácnější
To co mi nikdy nikdo nemůže vzít
Ty jsi byl můj ráj
Můj ostrov kde nebylo samoty ani strachu z prázdnoty

Kam bych se jinam mohla vrátit
Než zpět k tobě
Ztrácím a nalézám
Přesto vím že mě provázíš na každém mém kroku
Vážíš má rozhodnutí
Ale nesoudíš mé ukvapené soudy
Jsi můj pevný útes i síla vlny tříštící se o něj
Přichází a odcházíš
Se stejnou pravidelností a vytrvalostí přílivu a odlivu
Jsi mým oceánem
Kde se všechny naše vzpomínky mísí v jediné

To na čem mi skutečně záleží
Je pečlivě ukryté v nikým neprobádané hlubině mé věčně milující duše
Nic není zbytečné nebo navíc
Vše vždy bylo je a bude
Takové jaké být má
Proto nepláču ani neteskním
Bylo by to hloupé a povrchní
To víra v lásku a její věčné naplnění mě činí silnější a silnější

Až se znovu dotknu tvé nádherné tváře
Pak slunce políbí lunu
A spojení se stane dokonalým
Pak přestanu pouze snít
A můj největší sen který mě celou věčnost provází
Se stane skutečností
Protože co je mé je tvé
A co je tvé je mé
To jediné podstatné
Je víra cit a touha
Ty řídí naše kroky
Jimiž se blížíme jeden k druhému
Najdu tě
Vím to
Najdeš mě
Víš to

Vědomí jistoty je příčinou i následkem
Odrazem i stínem
Mlhou jenž je závojem
Co se odkryje v ten samý okamžik
Kdy si znovu pohlédneme do očí
Zůstávám stejná i když se vše okolo změnilo
Vím že stejný jsi i ty
Líbám tě ve vzpomínkách
Pak políbím tě znovu
Ať už při nás hvězdy budou stát či ne
Náš osud máme ve svých vlastních rukách
Za úplňku tě políbím tak jako tenkrát
Ty mi pak dáš všechnu lásku která nás kdy pojila
Nezapomněla jsem na tebe
A ani ty jsi nezapomněl na mě

Dotýkám se duší svou duše tvé
Jsi jediný a já chci abys to vždy věděl
Jeden a jediný
Jako tehdy tak i teď
Věř že já jsem ta co vždy vytrvá
Autor Moorwet, 09.08.2018
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí