Třetí Soví

Třetí Soví

Anotace: Stal se z toho příběh na pokračování...Co se stane se štěnětem..?

Svůj čas trávím nejraději
ve společnosti soví
a pokouším se zapadnout,
jsem tu ještě nový.

Mají trochu jiné zvyky
tito noční ptáci,
ani chvilku odpočinku,
pořád mají práci.

Sovičku mou naučím
trochu relaxovat,
ona mě svým zobáčkem
bude něžně klovat.

Sovička a soviččátko
vzduchem tiše plují,
třeba si mě nakonec
přeci adoptují...

Kdo by to sám nespatřil,
neuvěří,
že mi mezi psími chlupy
začíná růst
peří...
Autor Rejha, 18.08.2018
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) pěkné :-)! ST

18.08.2018 12:38:17 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí