Muky ľúbosti, Ľúbostný kalendár

Muky ľúbosti, Ľúbostný kalendár

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

MUKY ĽÚBOSTI

Oťukávame sa: ťuky - ťuk...
Klopeme na seba, aký zvuk
vydáš ty, vydám ja.
Rozprávame, smejeme sa,
šantíme obaja.

Náhodný dotyk rúk
zatrhne smiechu prúd.
Tratíme reč.
Túžime byť spolu i utekať preč.
Plakať, smútiť, byť sám.
Zutekať?
A kam?

Ona sa smeje zase
v ľúbostnej kráse plnej múk.
Ťuky, ťuky, ťuk...
v oťukávajúcom čase.


ĽÚBOSTNÝ KALENDÁR


Listujem v kalendári
v žltom života snári.
Obraciam list po liste.

Zašlé dni rokov hmlisté
bez kompromisu, prísne
súdia chvíle ľúbostné.

Život nie je sen.
Dnes to viem iste.


Anna Vodičková
Autor annav, 31.08.2018
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí