S tváří ve dlaních

S tváří ve dlaních

Anotace: ..................

tak dlouho jsi pryč
pryč z náruče mojí
a srdce
ač nemělo by
přece se bojí

že již nevrátíš se
a nenajdeš cestu zpátky
že tě neobejmu zas
mezi vrátky

sevřený pocitem
co odměnou není
padám teď nocí
k rozednění

a tolik si přeji
by světlo mi naději dalo
ale slunce se přes mraky
neprodralo

tak s tváří ve dlaních
přemýšlím o bytí
to všichni
co silní jsou
nejdřív musí být
rozbiti

na kusy
na střepy
srdce i duše
bláznem je ten
kdo milovat chtěl by
jednoduše

Autor James Libustka, 18.09.2018
Přečteno 437x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Majda, knihomolka, jitoush, Lucucu, Iva Husárková, Tlachapoud, Frr, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objemné, citlivé a srdcem psané.

03.04.2024 13:28:48 | mkinka

Moc se mi líbí! Niterně, upřímně napsáno! :-) ST*

14.06.2020 10:10:15 | Majda

Co silní jsou, budou rozbiti- moc pěkné

19.09.2018 07:30:31 | Tlachapoud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí