A jako Anděl

A jako Anděl

Anotace: Budeš andělem a strážcem

A

Anděl co křídla roztáhnul,
pod stín jejich se schovám,
tam budu míti bezpečí,
co nikdy nemívám...

A

Akorát,chci se smát,
a života si užívat,
proč lásku musím dobývat,
těžké na pravdu se podívat...

A

A jako začátek,
A jako konec,
viděl jsem počátek,
teď vidím zvonec...

Zazvoní, zacinká,
zvuk jeho nás ohluší,
pak bude čisté ovzduší,
ale to nikdo netuší...

Konec už přišel,
začátek je tam,
odkud on slyšel,
že má jít k nám???

Od anděla co lásku přináší
a smutek s sebou odnáší,
co do paměti vrývá stopy,
které hluboké jsou..
Autor A.N.D.Y., 24.02.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tedy něčim mě vážně hodně oslovila, moc pěkný

10.08.2007 19:42:00 | Sharon

Moc pěkné, povedené :)

27.05.2007 17:48:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí