ZRCADLENÍ

ZRCADLENÍ

Paže k Tobě Lásko napínám

když blízko u mě jsi

když ve snu odlétáš

nad ztichlý oceán

do říše hvězd…

Cítím Tvé rty

i lehké prstů doteky

jež ochočit si chtějí

v mých očích zrcadlení

s příběhy všech těch chvil

kdy s Tebou jsem tak rád byl

kdy touhám jsme nedali klid

až žhavý příliv těla orosil

ve světle krbu

jenž  růžově teple žhnul…

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 30.09.2018
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, Jort, Fany, Malá mořská víla, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A po Chvění Zrcadlení...
Gratuluju (básničkám) ke kulatinám! To si stovka zaslouží.
;))) hodně zdaru do další 100-vky!!!

30.09.2018 22:20:50 | ARTeFakty X. Múzy

Děkuji za přáníčko :-))

19.10.2018 19:58:14 | Zbynislaw Thinkiewicz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí