Můj zázrak

Můj zázrak

Anotace: Je tam chyba ve "mne" ale mé Wonderwall to nevadí...

Sbírka: Sonety osamělce

Úsměv a oči mého zázraku planou v úžasu,

neznám hodnějších světa divů,

já jeho nádhernost měním za jednoduchou krásu,

divů, nejenom pro jednu jednookou divu.

 

Rožne, sic já potřebuju zázrakem svítit,

zhasne, ve chvílích, co je mne nejlíp,

to, aby nedovolil mne odejít,

tam, kde by pouhému spisovateli bylo nejlíp…

 

Mám ji rád,

sic jsem jen kamarád,

avšak, i tak já to rád…

 

Mám ji rád,

protože je tu pro mne,

ve chvílích, kdy svět buší do mne…

Autor TJD, 06.10.2018
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je mne nejlíp — je absolutně bezchybné. Mnutí je přeci fajn.

A po plzeňským dialektu by mohlo být i druhé mne stravitelné.

06.10.2018 02:18:54 | Špáďa

"Co je mne nejlíp" Tam je právě úžasné, že se to dá vyložit dvěma smysly...

06.10.2018 02:24:59 | TJD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí