Slečno. Snad. Možná. Nejspíše. Zřejmě. Asi.

Slečno. Snad. Možná. Nejspíše. Zřejmě. Asi.

Anotace: ..

.
..
Slečno představuji si nekonečno
paralelu vesmíru
do niž se po smrti probudím
a leccos zvážím -- snad až přes míru
hluchý k invenci
s hmatem k průzkumu nočních bažin

A znovu chyb se dopustím dříve nežli pozdravím
jak věky žiji s tím - i tohle možná vím

Bezbranností vybaven
mám končiny kam jsem nedošel
mám místa odkud nemohu
Moci nový zlíbat den
jak v podtlaku noci
vnadnou nohu

Neposedné sukně Látáné podkolenky
-hřej mě - a nepokoušej hasit !
na lemu nejspíše vášně
na ohybu myšlenky
Zřejmě. Asi.

Slečno představuji si nekonečno
eben bran chrámů za hvězdami
sebe až stanu se s Vámi
Sebou
Autor Now, 16.10.2018
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Makula, Kett, Akyš, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí