HUDBA ZAČÍNALA HRÁT

HUDBA ZAČÍNALA HRÁT

Anotace: Sny, ač naivní jsou snadno, zasáhnou duši až na dno.



Hudba začínala hrát...

A já po všech koutech hledám.
Zdali má mě pořád rád?
Je tu někde, klidu nemám.
Měl tu být a není.

Náhle se to změní,
přichází, mé srdce poskočí,
stojí pár kroků ode mě.
Hledíme si spolu do očí,
pak mě jen pevně obejme.

Odcházíme spolu
od hudby a stolů
v objetí, do podzimního šera.
To byl nejmilejší sen,
ač nesplněn, těší do večera.

Láska hlavu věší jen.

Autor Kapka, 16.10.2018
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Marcella, Amonasr, Akyš, Frr, Fany, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale pěkný Sen :)

16.10.2018 23:46:27 | ARTeFakty X. Múzy

Díky!

19.10.2018 03:51:12 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí