Bolo to krásne, Veľká ľúbosť

Bolo to krásne, Veľká ľúbosť

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

BOLO TO KRÁSNE

Bolo to krásne - vravel si.

Vtedy si nám dotkli vlasy
a oko v oko začrelo hlboko.

Áno. Tak to bolo.
Spievali sme lásky sólo.
Ja tu. Ty tam.
Každý sám.
Nikdy nie v duete.

V júlovom zenite
padli sme do siete slnka.

Bolo a je to krásne.
V tej vete doteraz šťastie žblnká.

A slnko nehasne.


VEĽKÁ ĽÚBOSŤ

Veľmi sme sa ľúbili.
Očami, srdcom, nemo.
Čosi krásne v nás znelo
ako van vánku v stromoví.

Láska i s tými hovorí,
čo nevedia jeden druhému meno.


Anna Vodičková
Autor annav, 25.10.2018
Přečteno 397x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prekrásne

25.10.2018 13:33:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí