I to je láska

I to je láska

Anotace: -

I to je láska, kde je žena, deti, domov,
kde je aleja zdravých stromov,
kde pracujú ľudské ruky.
I to je láska, pre druhých znášať muky.

Keď trpíš a tvoj kríž každodenný...
nik nevie, svet je nemý.
I to je láska, keď tvoj život je krásny čistý
nik nevie, si stále ten istý.

I to je láska, keď robíš druhým radosť
a nikdy nemáš dosť,
keď nájdeš v živote správnu cestu
vrátiš sa domov k rodnému mestu.
Autor IronDodo, 30.10.2018
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Fany, Iva Husárková, jitoush, ARTeFakty X. Múzy, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) zase pěkně Irone, heSký To máš :-)!

30.10.2018 10:51:24 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí