Peklo se od ráje vzdaluje

Peklo se od ráje vzdaluje

Anotace: :)

Život kypí ze tvých očí
naděje i láska v chrpoví
hlava se mi z toho točí
udělal bych cokoliv.
Omámen tvou čistotou
vzdávam se Tvým ústům
rozmarem i jistotou
od žraní až k půstům.
Nebe i peklo zároveň
život v Tobě graduje
jak vysoká úroveň
umělce co maluje.
Okamžiky souznění
co vrývají se v paměť
opojné to souznění
už je na čem stavět.
Miluj a bude Ti přáno
vždyť o tom život je
začátkem je nové ráno
peklo se od ráje vzdaluje.
Autor Ďábel sám, 31.10.2018
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: breberkar, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí