Líto je mi

Líto je mi

Anotace: Anotace

Ruce tvé tak důvěrné
nejsou pro mne,nejsou mé,
doteky sotva znatelné
rozechvěly práh duše mdlé.

Vtisknu své prsty do momentu,
jenž zapomenout nedokážu,
poslední pohlazení tvým vlasům,
v příštím životě, všechnu tvou krásu...
Líto je mi.

K smíchu je má pošetilost,
odpusť mi, vím, troufám si dost,
něhu šetříš pro své lásky,
ty polibky vzal bys zpátky.

Bdělý sen stéká o ranní realitu,
není důvod, proč dál měl bys mě tu.
Blízkost v nás se s nocí vytratila,
však lže má tvář,že tebe necítila...
Zima je mi.
Autor poletíme, 01.11.2018
Přečteno 291x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, Romana Šamanka Ladyloba, knihomolka, jvacl, Rbb, IronDodo, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí