ZTRACENÁ ( láska)

ZTRACENÁ ( láska)

Anotace: Prostě mi scházíš..

Ruka ztracená
Chtěla by se vést
Opuštěná
Ve spleti cest
Zaklíněná
Ve vlastních pochybách
Posmutnělá
Taková nebývá

Ruka opuštěná
Chtěla držet tu tvou
Ale tys udělal z ní stín
Pro tebe jedna z mnoha
Proč zabývat se tím?

Ruka zmatená
Do tmy k hvězdám hledí
Neumí se vést
Kolem stovky cest
Milióny hvězd svítí jí nocí
Zmatený, mizerný pocit
Na mně jak podzimní list sedá

Jak že se láska vlastně hledá?
Autor michaela07, 01.11.2018
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: Kubíno, jvacl, Rbb, Fany, IronDodo, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí