Poctivost

Poctivost

Anotace: ...

Sbírka: Vichr z hor

Jsi můj Diego Rivera,
nevěrníku
Kéž bych, pro tebe znamenala tolik

 


Jak si tam stál v tom tričku,
ve kterém do teď spím
pantoflích
a venku mínus deset
Na první pohled

 


Chtěla jsem ti sedět na klíně
A být tvoje holka
se kterou bude tak snadný bejt

 


Už je tomu skoro osm let
Jsi se mnou a přesto nejsi
A je to tak akorát

 


Kdysi si mi sliboval, že tu budeš napořád....

Autor Loveless, 02.11.2018
Přečteno 429x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Frr, Lioness, jondys, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí