o chamtivce

o chamtivce

Anotace: kdy jenom má přestat?

vezmu si cizí úsměvy
vezmu si vrásky rtů
vezmu si zrna před plevy
vezmu si štěkot psů

vezmu si něčí doteky
vezmu si jeho smích
vezmu si všecko navěky
vezmu si padlej sníh

vezmu si tu trochu času
vezmu si tikot dní
vezmu si i cizí krásu
vezmu si vlastní splín

vezmu si srdce mužů
vezmu si ostrej drát
vezmu si to, co můžu
beru... ale jak mám dát...?
Autor Melitelee, 24.02.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná. Moc upřímná. Krásný závěr =O)

01.03.2007 16:23:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí