Matematika ve sprše

Matematika ve sprše

Anotace: Ano tea c

.
Dali jsme si hranice na lásku,
ale co když nekončí ? Tak jako vesmír.
Na jakou vzdálenost dáme sebe
když bod B je nekonečno ?

-- A ty ses jenom smála
a smývala si barvu.
Dneska ti budu černoškou,
celá se schovám za rouškou,
buď se mnou nebo ne,
mám vlasy nespočítané.

Co když zas vymyslím žárovku.
K nohám ti skolím jaka ?
Bojím se jaký jsem - usmívat, plakat.

...Nejsi jak dívky z šampónů
co kouří na záchodech,
noci maj dlouhý.
...Lze spojit život nul
v opuštěných bodech,
vášně zaokrouhlit ?

-- A ty ses jenom smála
a barvila si vlasy.
Dneska ti budu peřinou,
sny nikdy nezhynou,
buď dalek nebo vedle mě,
vzdálenost
pro + mi - lu x je : m = e.
Autor Now, 10.11.2018
Přečteno 333x
Tipy 10
Poslední tipující: breberkar, Romana Šamanka Ladyloba, Jort, ARTeFakty X. Múzy, IronDodo, Frr, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrá rovnice na konec... :)

11.11.2018 23:39:38 | ARTeFakty X. Múzy

Může být,
většinou se ale
všechno = ee.
:) Díky.

12.11.2018 00:31:29 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí