Jak šel čas

Jak šel čas

Po práci byl hezký večer.

Večeře při svíčkách.

Pak přišla vlna nevěr

a noci v slzách a výčitkách.

 

Jak šel čas,

tak něco v nás.

Chce ty časy vrátit zpět.

Kdy krásné momenty měli zvláštní jas,

srdce touží to zažít zas.

Náš nádherný let.

 

Dny byly mučením,

zhroutil se náš svět.

Má smysl pokračovat, nevím.

Je pryč náš nádherný let ?

 

Jak šel čas,

tak něco v nás.

Chce ty časy vrátit zpět.

Kdy krásné momenty měli zvláštní jas,

srdce touží zažít to zas.

Náš nádherný let.

 

V dálce blýská,

světélko naděje.

Už se nám po sobě stýská,

sahneme po něm možná se na nás štěstí usměje.

 

Chceme vrátit zpět,

náš nádherný let.

 

 

Autor Tari, 12.11.2018
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí