STVOŘITEL

STVOŘITEL

STVOŘITEL
otiskni svoje stopy do mne
vem do rukou
stvoř ze mne ve svých snech
třeba džbán z kterého budeš pít
talíř a z něj jístovoce zakázané
nebo jen vázu pro květinu
stvoř ze mne co chceš
ale až se probudíš
zjistíš-nejsi Bůh
jsi muž se svými sny
a já jsem stále stejná
z masa a kostí
žena
děvče
holčička
děvče
žena...
Autor život je pes, 14.11.2018
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Pétík, Jort, Kapka, Frr, Amonasr, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí