Poblouznění

Poblouznění

Anotace: ;)

Na konci světa s pouty minulosti
konečná meta či náznak budoucnosti
zůstatek pocitů v marnosti naděje
kapičky slz tvořící krůpěje.

Nahota osudů zbitá je časem
bez velkých jizev, ale to mate
na konci života záblesk projasnění
čekám jen na úsměv co vše změní.

Jemnost je ve tváři a srdce ze zlata
nadána úsměvem a city bohatá
jen jeden krůček k pocitu spasení
a nebo míle k nočnímu hlazení.
Autor Ďábel sám, 04.12.2018
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, o3_gambit, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm
a po chvilce hlazené
přijde k duhu chlazené?

:-P
z_z_z_lobím

ale líbí se mi

04.12.2018 14:57:59 | Romana Šamanka Ladyloba

:)

04.12.2018 20:16:36 | Ďábel sám

Hezké blouznění...

04.12.2018 12:53:41 | Kapka

:)

04.12.2018 20:16:15 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí