O bláznivé kometě

O bláznivé kometě

Anotace: Nádherné Srdce kométy autora Petbab bylo na začátku...inspirovalo mne pro říkanku...

Jedna hloupá kometa
Přiletěla do světa
Měla rande s komeťákem
Proto slítla sem k nám na Zem
Je to ale popleta!


Vymluvil se komeťák
Že se někde srazil vlak
On teď lítá pro oběti
Zranily se prý i děti
Dneska rande nechá tak.


Rád si hrá na Supermana
Topícím se hází lana
Katastrofy řeší denně
Ba i úraz na koleně
Prostě stále velké drama.


Poslouchá ho užasle
Srdce dávno rozpadlé
Ta naivní vlasatice
Rozumu už nemá více
Oči smutkem uvadlé.


Už to pochop bláznivá
V pohádkách to nebývá
Aby rytíř stále lhal
Nebo se rád poslouchal

Když se ti v tvář zadívá


Pochopila vlasatice
Nechtěla už zůstat více
Nabrala směr do vesmíru
Nese v srdci velkou díru
Nikdy víc už žádné prince!

Autor Aura, 09.12.2018
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, enigman, danaska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale komeťáka třeba potká...

09.12.2018 21:17:31 | enigman

ano, toho stejného. A to už jednou nedopadlo ;) Dík za tip enigmane

10.12.2018 12:51:51 | Aura

Máš pravdu, princové jsou na draka. Milá básnička.

09.12.2018 19:59:51 | danaska

Ano. A děkuji.

10.12.2018 12:49:35 | Aura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí