Jiskra vloček staronové zimy

Jiskra vloček staronové zimy

Anotace: ...

Usmívám se

když v očích 

leskne se mi 

změna na hraně

včerejška a zítřka

 

Na rtech mám

nevyřčená slova

lásky, co přišla

s úsvitem 

staronové zimy

 

Čas vykřičet je

do všech tichých 

koutů vesmíru

bych řekla

terpve přijde

 

A tak nechávám je

neřízeně planout

v jiskrách vloček

svého znovubijícího 

srdečního nitra

Autor Denael, 15.12.2018
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Kyška, Frr, Danger, breberkar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hoříš :-) krásně

19.01.2019 23:45:13 | Danger

Diky :-)

19.01.2019 23:53:38 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí