Jen smutně

Jen smutně

Anotace: Z lásky

Už je jenom smutek
Kouká jak skutek utek
Narazil sem na Tvojí fotku
Udělali sme za náma bodku
Ne neskončili sme véčou
Slzy mi tiše tečou
Pamatuju si každou chvíli
Možná proto ten smutek sílí
Byl sem blázen
Srdcem zrazen
Autor paradaj, 17.12.2018
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí