Stačilo by

Stačilo by

Anotace: XXX

Ptám se sama sebe
jestli je to tak v pořádku.
Přála bych si jen jedno,
abys cítil to samé.

Chtěla bych prožít romanci,
polibky za letního deště,
kytici natrhaného lučního kvítí,
vypadá to tak jednoduše.

Přála bych si dostat kus citu,
který dřímá v tvém srdci,
pár hezkých řádků,
na kusu papíru.

Ale možná by stačilo jen to,
abys mě pohladil a stiskl v náručí,
usmál se a byl tu byť jen chvíli,
po mém boku.
Autor AngelLia31, 18.12.2018
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Semisek 48, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je o komunikaci ... v analýze říkáme, že i záporný výsledek je výsledek. Zahoď předsudky a normálně ho zbal ...

21.12.2018 20:50:02 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí