Chci...

Chci...

Anotace: Jo...sny prostě nejsou realita...:(

Chci verše vánkem psát na vodu,
chci k nohám Ti složit svou svobodu.
Chci zlákat Tě k obchodu,
chci naklonit si Náhodu.

Chci uloupit hvězdu pro Tebe,
chci snést Ti modrý kus nebe.
Chci hřát Tvé ruce, když venku zebe,
chci jen být tu s Tebou, pro Tebe.

Chci všechno, co za to by stálo,
chci prožít vše, co se mi kdy zdálo.
Chci Tvé srdce, aby šanci mi dalo,
chci, aby se Tvoje nitro smálo.

Chtěla bych, abych Ti štěstí přinést směla,
chtěla bych, aby láska se Ti v srdci skvěla.
Chtěla bych, abych nablízku Tě zřela,
chtěla bych, abych právo Tě políbit měla...
Autor xavian, 25.02.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc krásné.. Člověk často něco chce, ale málokdy to dostane.. Bohužel..

28.04.2007 12:26:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí